Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
<<  4/18 >>

Náročné obdobie s koronavírusom: Podporme slovenské výrobky

4.5.2021 23:08

Rok 2020. Rok 2021. Pre podnikateľov veľmi náročné obdobie. Nielen výrobcovia či prevádzkovatelia predajní prišli o svoje zisky. Mnohí preto museli svoju činnosť ukončiť. Konečné dôsledky však stále nepoznáme. Jednou z dôležitých vecí, ako pomôcť Slovensku, je nakupovať produkty, ktoré pochádzajú priamo z našej krajiny.

Kto by si ešte pred relatívne krátkym časom pomyslel, že celý svet sa ponorí do zúfalstva a boja proti novej nákaze? Kto by si ešte pred relatívne krátkym časom pomyslel, že po uliciach sa budú premávať ľudia s rúškami na tvári? Kto by si ešte pred relatívne krátkym časom pomyslel, že štáty sa pre spomenuté okolnosti začnú boriť s negatívnymi dopadmi na ekonomiku?

Pravdepodobne nikto. Realitu asi nezmeníme, no zmeniť môžeme postoj k tejto situácii.

#1 Riešenie na dosah

Podporme slovenský trh. Nezmierni to problémy v globále, ale môže to pomôcť tomu, čo je naše vlastné. Dlhé desaťročia sa tu budovalo zázemie, ktoré je na akej takej úrovni. A môže trvať dlhý časový úsek, kým sa to všetko dostane úplného do normálu.

Len spoločne môžeme preferovaním tuzemského tovaru rozhýbať hospodárstvo, zlepšiť sociálnu situáciu a dať impulz k prinavráteniu zamestnania mnohým občanom. Lacná alternatíva produktov zo zahraničia navyše často neponúka požadovanú a očakávanú akosť. Ako sa hovorí, takto zabijeme dve muchy jednou ranou.

#2 Firma s bohatou históriou

Medzi naše tradičné firmy patrí družstvo Novochema. Funguje v Leviciach už od roku 1951. Vtedy ako BABATEX rozbehlo výrobu detských hračiek. Svoj názov niekoľkokrát zmenilo, no k súčasnému označeniu prišlo v roku 1967. Počas svojej existencie podnikalo napríklad v produkcii keramiky, nábytku, šatstva, obuvi či v oblasti pneuservisu.

Hlavným odvetvím však bola chemická výroba, ktorá je nosnou doteraz. Spoločnosť zamestnáva desiatky ľudí. Keďže v personálnej sfére myslí sociálne, patria k nim i osoby s rôznou mierou zdravotného postihnutia.

#3 Najvyššia kvalita

Čím sa toto družstvo môže pochváliť? Pre stovky predajní po celom Slovensku zabezpečuje kvalitné a rokmi vyskúšané syntetické (SYNTA, SYNTA 2v1, SYNTADUR, SYZAN, SYNRAD) a polyuretánové farby (SYNPUR ESYNPUR Z). V jeho ponuke nájdeme latexovú (NOVOLATEX), fasádnu (NOVOPLAST FF) a výnimočnú reflexno-izolačnú asfaltovú náterovú hmotu na strechy (RENOLAST).

Za zmienku stojí aj kvalitná lazúra (DREVONOL). Portfólio týmto zďaleka nekončí. Pre viac informácií si kliknite na www.novochema.sk, kde sa okrem ďalších výrobkov Novochemy nachádza kompletný zoznam jej partnerov.

Ešte raz. Podporme slovenský trh. Neoľutujeme.


 

Fotogaléria


Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
<<  4/18 >>

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam