FERMEŽ NAPÚŠŤACIA

FERMEŽ NAPÚŠŤACIA

FERMEŽ NAPÚŠŤACIA

FERMEŽ NAPÚŠŤACIANanášanie fermeže na drevo
Výdatnosť
-Orientačne 9 – 12 m2 /kg v závislosti od upraveného podkladu a jeho savosti.
Balenie
-370 gr.; 850 gr.; 3 kg; 9 kg; sud.

Popis

Použitie: 

  • • Základný napúšťací náter dreva, minerálnych a iných savých podkladov.
  • • Pod nátery prevedené olejovými, syntetickými alebo disperznými náterovými látkami. 
  • • Vhodná pre interiér aj exteriér.

  • Vlastnosti náteru:

    • • nízka viskozita – preniká hlboko do podkladu
    • • chráni drevo pred vlhkosťou
    • • vysoká difúzna priepustnosť – drevo dýcha
    • • zvýrazňuje kresbu dreva, nepraská, nelepí.

    Riedenie:
    Výrobok sa dodáva v konzistencii na priame použitie, neriedi sa. Pre účel základného náteru je možné riediť prídavkom RIEDIDLA S 6006.

    Príklad aplikácie:

    • • Drevený, minerálny alebo iný savý podklad musí byť pred natieraním čistý, suchý, dobre obrúsený, s vlhkosťou maximálne 12 %. Z dreva so zvýšeným obsahom živíc (napr. borovica, červený smrek) je potrebné odstrániť jej zvyšky RIEDIDLOM C 6000. Od kvality upraveného podkladu závisí konečný vzhľad náteru aj jeho životnosť.
    • • Pri použití na základný náter – riediť pridaním 30 % RIEDIDLA S 6006. Fermežou napustený podklad možno opatriť ďalším náterom najskôr po 24 hodinách. Nevstrebaný prebytok FERMEŽE NAPÚŠŤACEJ je potrebné po 20 minútach z povrchu šetrne zotrieť.
    • • Farebný náter – podklad najprv napustiť výrobkom FERMEŽ NAPÚŠŤACIA, po 20 minútach zotrieť prebytočnú fermež tak, aby na povrchu nezostal lesklý náter (doba schnutia je 48 hodín); potom 1 – 2 nátery emailom SYNTA S 2013 s intervalom nanášania 24 hodín pri teplote +20 °C až +25 °C.

    Doporučená aplikačná a skladovacia teplota: +5 °C až +25 °C, skladovanie v suchej miestnosti v uzatvorených obaloch.

     

Súvisiace produkty

FERMEŽ ĽANOVÁ

24 ďalších
ĽANOVÝ OLEJ

24 ďalších
DREVONOL

24 ďalších
SYNTA

24 ďalších
SYNTADUR

24 ďalších
SYNPUR Z

24 ďalších

Zdielajte tento produkt
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print
Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam