Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
<<  18/18 

Prečo si vybrať produkty Novochema?

16.12.2019 07:00

Naša firma, výrobné družstvo NOVOCHEMA, predstavuje kvalitu spojenú s dlhoročnou tradíciou. Patríme medzi najvýznamnejších výrobcov v chemickom odvetví na Slovensku. Zameriavame sa na výrobu a vývoj nielen exteriérových a interiérových náterových hmôt na rôzne povrchy, ale aj riedidiel a lazúrovacích lakov. Sme členom Zväzu chemického a farmaceutického priemyslu a tiež členom Slovenského zväzu výrobných družstiev, v súčasnosti vedený pod názvom COOP PRODUKT SLOVENSKO.

Farby sú základom života a majú  možnosť zmeniť vizuálnu predstavu okolitého sveta. Našou misiou je preto priniesť zákazníkom radosť a novú energiu. Dbáme na výber najkvalitnejších surovín a ich následné precízne spracovanie.
Diskontná predajňa

Výsledkom sú produkty vysokej akosti, avšak sprevádzané rozumnou cenou a nadštandardným servisom. Zárukou výroby kvalitných náterových látok sú moderné výrobné zariadenia a scertifikovaný integrovaný manažérsky systém v oblasti kvality, environmentu a bezpečnosti práce podľa normy ISO 9001, 14001 a OH SAS 18001.


Fotogaléria


Zdielajte na sociálnych sieťach
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

Všetky články v tejto kategórii  Všetky články v tejto kategórii
<<  18/18 

Súbory cookie používame, aby sme zabezpečili čo najlepšie prezeranie našich webových stránok. Ďalšie informácie nájdete na stránke ako používame súbory cookies
SÚHLASÍM    Odmietam